Telefoon
0493 93 61 480493 93 61 48 / 03 500 34 3903 500 34 39

Slimme lichtkoepels plaatsen
Wij brengen stralend daglicht in uw woning

Wil u lichtkoepels plaatsen in Antwerpen? Vertrouw dit werk toe aan een bekwame dakwerker met jarenlange ervaring zoals SD Dakwerken.

Creëer meer licht met dakramen

Wil u meer licht in uw woning? Dan zijn lichtkoepels en Velux-dakramen de uitgelezen manier om donkere kamers om te toveren tot aangename leefruimtes. SD Dakwerken maakt van uw stoffige en rommelige zolder een lichtrijke oase van rust en zon. Daarnaast bieden wij u ook de juiste zonwering of verduistering aan voor het dakraam van uw keuze.

Extra licht op elke verdieping

Niet alleen de kamers onder uw dak of uw zolder verdient extra licht. Het kan ook zijn dat er in uw leefruimte te weinig licht binnenkomt. In dat geval kan SD Dakwerken uit Merksem bij Antwerpen voor u mooie en stevige lichtkoepels plaatsen van het merk Skylux. Innovatieve systemen brengen licht vanop het dak naar lager gelegen verdiepen, met een knap opgebouwde, reflecterende buis die het zonlicht sterk weerkaatst. Resultaat: u geniet van extra daglicht op elke verdieping.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en een plat dak in roofing laten plaatsen, uw dak herstellen of uw dak isoleren? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u.

Interesse? Vraag snel uw gratis offerte  aan!